Mijn favorieten

Taxatie

Bakker Berkeveld Den Baas Makelaars BV is een gerenommeerd kantoor dat zich kenmerkt door een hoog serviceniveau en jarenlange ervaring op het gebied van Amsterdams vastgoed. Almar Bakker, Dennis Berkeveld en Gerard den Baas hebben er voor gekozen hun netwerken bij elkaar te brengen om zo het optimale resultaat voor opdrachtgevers te behalen.

 

Wij gespecialiseerd in woningmakelaardij, waarbij wij diensten aanbieden op het gebied van aankoopbegeleiding, verkoopbegeleiding en taxaties. Ook specialistische advisering rondom de ontwikkeling, exploitatie en verkoop van vastgoed maakt deel uit van onze werkzaamheden.

 

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Makelaarsvereniging van Amsterdam (MVA) en de vastgoedregisters Vastgoedcert en het Nederlands Register Vastgoedtaxateurs (NRVT).


Taxeren is een vak apart en daarom zijn wij om onze kwaliteit te waarborgen aangesloten bij onder andere het Nederlandse Register van Vastgoedtaxateurs (NRVT) en bij het NWWI. Wij taxeren voor particulieren, bijvoorbeeld bij aankoop of financiering van een woning, voor banken, voor woningbouwverenigingen en ook voor diverse projectontwikkelaars.

Gedegen marktonderzoek is de basis van de makelaardij. Uiteindelijk begint elke vorm van dienstverlening in de woningmakelaardij, of het nu aankoop, verkoop of taxatie is, met het bepalen van de waarde.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring